Energy Tracker

Alle nieuwbouwprojecten in de Nederlandse energiemarkt op een rij.

U wilt graag een kennisvoorsprong hebben in de energiesector. Van welke ontwikkelingen en energieprojecten wilt u op de hoogte gehouden worden? De Energeia Energy Tracker is een online applicatie met alle Nederlandse energieprojecten. Energy Tracker verzamelt dagelijks nieuwe bouwprojecten in energie-infrastructuur en energieproductie. Grootschalig of gedecentraliseerd, zowel fossiel als duurzaam, op land en offshore.

Energeia verzamelt continu data over lopende en nieuwe bouwprojecten in de energiesector. Denk daarbij aan windmolens, een vergister, geothermie, een zonnepark, een gasboring, projecten van netbeheerders. Hierdoor zijn onze abonnees direct op de hoogte van energie investeringen waardoor zij als eerste kunnen anticiperen op relevante ontwikkelingen.

Onze marktanalisten doorzoeken dagelijks honderden informatiebronnen. Gevonden nieuwe projecten worden aangevuld met essentiële informatie. Welke energie projecten krijgen Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) subsidie? Hoe staat het met de MER-procedure en projecten die vallen onder de Rijkscoördinatieregeling?

Waarom de Energy Tracker?

  • De applicatie geeft u continu inzicht in de snel veranderende energiemarkt
  • Onze projectendatabase is een krachtige acquisitietool met 'warme leads'
  • Filter op energieprojecten die voldoen aan uw business wensen
  • Neem op het juiste moment contact op met de juiste persoon

We zorgen ervoor dat u up-to-date bent over energieprojecten. Energy Tracker is de enige bron waar alle energieprojecten geclusterd en verrijkt zijn.