Adverteren

Adverteren bij Energeia

Adverteren

Adverteren op Energeia.nl? Dat kan sinds 1 juni 2022 middels display advertising. Zo brengt u uw communicatieboodschap eenvoudig onder de aandacht van duizenden professionals in de Nederlandse energiesector.

U kunt adverteren in de dagelijkse nieuwsbrief, de weeknieuwsbrief én op de website van Energeia.

In zowel de dagelijkse-, als in de weeknieuwsbrief kunt u op een locatie adverteren. Dat is onderaan de nieuwsbrief. In de zogenaamde Footer (728 x 90). De kosten hiervan bedragen 300 euro per dag, ex. BTW.

Op de website bieden wij de volgende formaten:

• Leaderboard (728 x 90): 120 euro CPM ex. BTW

• Billboard (970 x 250): 140 euro CPM ex. BTW

• Half Page Unit (300 x 600): 120 euro CPM ex. BTW

• Rectangle positie 1 (300 x 250): 85 euro CPM ex. BTW

• Rectangle positie 2 (300 x 250): 65 euro CPM ex. BTW

• Roadblock (keuze uit één van onderstaande combinaties): 190 euro CPM ex. BTW

- Leaderboard + Half Page Unit

- Leaderboard + Rectangle positie 1

- Billboard + Half Page Unit

- Billboard + Rectangle positie 1

Voorbeeld Nieuwsbrief en Website Energeia
Voorbeeld Nieuwsbrief en Website Energeia

Event sponsoring

Energeia is naast de markt-leidende online nieuwsbron over energie en energietransitie tevens redactioneel verantwoordelijk voor enkele vooraanstaande congressen en evenementen in de energiesector:

Middels sponsoring van een evenement van Energeia verbindt uw organisatie haar merk aan een gerespecteerd platform met hoge credibility en impact. Een Energeia event is bij uitstek geschikt voor organisaties die zich willen verbinden aan de actuele, journalistieke thema’s binnen de energiesector. Bijvoorbeeld bedrijven die de discussie rond een actueel thema vooruit willen brengen, nieuwe inzichten willen creëren en de dialoog willen voeren met beslissers, beleidsmakers, experts en (jong) talent.

Energeia Energy Tour

Op vier opeenvolgende maandagen, te weten 19 & 26 september en 3 & 10 oktober 2022 organiseert Energeia de derde Energeia Energy Tour. Op vier verschillende locaties toert de Energeia karavaan door Nederland en organiseert inspirerende congresdagen, met actuele energieonderwerpen en relevante topsprekers. De Energy Tour, die door corona in 2020 voor het eerst werd georganiseerd als vervanger voor de Energy Day, is een doorslaand succes gebleken. Inmiddels heeft de tour een vaste plek in de agenda van menig energiespecialist.

Kijk hier de video impressies van de Energeia Energy Tour editie 2021 terug.

Energeia Energy Tour 2021
Energeia Energy Tour 2021

Energeia Energy Lunch

Een exclusief en inhoudelijke lunchsessie voor circa 15 genodigden. Voor deze lunch worden beïnvloeders en beslissers van de Nederlandse energiesector uitgenodigd door de (hoofd) redactie van Energeia.

Onder het genot van een lunch, de moderatie van Rens de Jong (onder voorbehoud) en de inhoudelijke leiding van de Energeia-redactie wordt gesproken over een actueel thema. De lunch is exclusief op uitnodiging, de belangrijkste conclusies worden later door middel van een mediacampagne met een grotere doelgroep gedeeld.

Energeia Enery Lunch 2021 - Het tempo van elektrificatie
Energeia Enery Lunch 2021 - Het tempo van elektrificatiecopyright: Sander Nieuwenhuys

Energeia Carbon Podcast

De energietransitie is volop gaande, en even hard woedt er een industrietransitie en een grondstoffentransitie. In Europa kiest elk land zijn eigen weg in deze veranderende wereld, maar ook vanuit Brussel is er sturing. Het belangrijkste onderdeel van het Europese klimaatbeleid is ongetwijfeld het emissiehandelssysteem, het ETS. Maar hoe is dit eigenlijk ontstaan? Welke alternatieven waren er? Hoe is het ETS vervolgens uitgegroeid tot de ruggengraat van het Europese klimaatbeleid? In de Carbon Podcast gaat Tijdo van der Zee namens Energeia in tien afleveringen op zoek naar antwoorden op die vragen. Wie de steeds relevantere wereld van emissierechten wil begrijpen, luistert elke drie weken naar de Carbon Podcast!

Meer weten over sponsormogelijkheden van bovengenoemde initiatieven?

Thomas Timmermans vertelt u er graag alles over. Te bereiken via Thomas.Timmermans@fdmediagroep.nl of bel +31625007748.

Terug naar overzicht