Adverteren bij Energeia

Energeia BV is een onafhankelijke uitgever van digitale informatiediensten (nieuws, data, opinie) voor de energiesector, opgericht in 1999. Energia verzorgt hoogwaardige informatiediensten voor en over de Nederlandse en Belgische markten voor elektriciteit, aardgas, warmte en renewables. Energeia is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé nieuwsautoriteit voor meer dan 7.500 energieprofessionals.

Profiel van Energeia-lezers

Energeia-lezers zijn veelal hoogopgeleide mannen en vrouwen (van de respondenten is 72% universitair en 26% HBO opgeleid), waarvan een significant deel een leidinggevende functie in het midden- en hoger management of op directieniveau heeft. Negen van de tien lezers zijn op dagelijkse basis professioneel met elektriciteit, aardgas, warmte of renewables bezig. 49% van de lezers werkt aan de aanbodzijde van de energiemarkt (energieleveranciers, producenten, netwerkbedrijven). Daarna volgen 'overige zakelijke dienstverleners', 'ICT dienstverleners', 'overheid', 'grootverbruikers' en 'organisatieadviseurs' als grootste concentraties.

Uw doelgroep bereiken?

Er zijn meerdere posities in te zetten om maandelijks meer dan 24.000 unieke energieprofessionals te bereiken met uw boodschap. Met ingang van dit jaar werkt Energeia met een beperkt aantal adverteerders op haar website. Dit heeft als doel om onze lezers alleen te voorzien in relevante informatie en advertenties.

Wij bieden adverteerders die aan deze voorwaarde voldoen exclusiviteit in hun boodschap. Naast onze vaste adverteerders bestaat de mogelijkheid om op ad-hoc basis boodschappen in te zetten, bijvoorbeeld voor het promoten van uw energie-event of het invullen van een vacature in de energiesector.

Bent u geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met:
[E:] salessupport@fdmediagroep.nl
[T:] +31 (0)20 - 592 85 85

Voorbeeld: Links ziet u de bannerpositie op de energeia.nl en rechts in het kader de dagelijkse headlines per e-mail aan onze lezers.