Adverteren

Adverteren bij Energeia

Dagelijks bericht Energeia over financieel-economische, politieke, juridische, sociale, technische en commerciële ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector.

Onafhankelijk, objectief en actueel. Onze ruim 9.000 lezers zijn energieprofessionals onder energieleveranciers, netbeheerders, financiële instellingen, techniek consultants, energie productie industrie, onderzoeksinstellingen, overheden, opleidingsinstituten, investeringsmaatschappijen, energieadviseurs, juristen, advocaten, handelsbedrijven en overige zakelijke dienstverlening. Energeia Energienieuws bestaat sinds 2000 en is dé nieuwsautoriteit in de energiesector.

Ons sterke punt is eigen nieuwsgaring. Het team van vaste redacteuren beschikt over een uitgebreid netwerk en doet eigenhandig verslag van alle belangrijke ontwikkelingen in de markt.

Breng uw communicatieboodschap eenvoudig onder de aandacht van beslissers, beleidsmakers en ondernemers in de Nederlandse energiesector.

Adverteren op Energeia.nl (website) kan middels display advertising op de website:

  • Billboard (1024 x 250px): 130 euro CPM ex BTW
  • Half Page Unit (300 x 600px): 135 euro CPM ex BTW
  • Rectangle (300 x 250px): 75 euro CPM ex BTW
  • Roadblock (Billboard + HPU + Rectangle pos 1): 215 euro CPM ex BTW

Adverteren in de dagelijkse nieuwsbrief van Energeia:

  • Footer (728 x 90px) onderaan de nieuwsbrief: 275 euro per dag

Energeia is naast de markt-leidende online nieuwsbron over energie en energietransitie tevens redactioneel verantwoordelijk voor enkele vooraanstaande congressen, evenementen en podcasts in de energiesector. Middels sponsoring van een evenement of podcast van Energeia verbindt uw organisatie haar merk aan een gerespecteerd platform met hoge credibiliteit en impact.

Evenementen

Een Energeia evenement is bij uitstek geschikt voor organisaties die zich willen verbinden aan de actuele, journalistieke thema’s binnen de energiesector. Bijvoorbeeld bedrijven die de discussie rond een actueel thema vooruit willen brengen, nieuwe inzichten willen creëren en de dialoog willen voeren met beslissers, beleidsmakers, experts en (jong) talent.

Energeia Energy Day: Op maandag 6 november 2023 organiseert Energeia haar jaarlijkse congres genaamd: Energeia Energy Day. Een congres met actuele energieonderwerpen en relevante topsprekers dat wordt bezocht door gemiddeld tussen de 200 en 300 energiespecialisten. Dit congres kent een gelimiteerd aantal sponsors.

Energeia Energy Lunch: Een exclusief en inhoudelijke lunchsessie voor circa 15 genodigden. Voor deze lunch worden beïnvloeders en beslissers van de Nederlandse energiesector uitgenodigd door de (hoofd) redactie van Energeia. Onder het genot van een lunch, de moderatie van Rens de Jong (onder voorbehoud) en de inhoudelijke leiding van de Energeia-redactie wordt gesproken over een actueel thema. De lunch is exclusief op uitnodiging, de belangrijkste conclusies worden later door middel van een mediacampagne met een grotere doelgroep gedeeld.

Amsterdam 17-6-22 Energeia organiseerde een debat in de Kas in Amsterdam. Thema was: Tussen Kiev en Parijs.
Amsterdam 17-6-22 Energeia organiseerde een debat in de Kas in Amsterdam. Thema was: Tussen Kiev en Parijs.Copyright: Sander Nieuwenhuys

Podcast

Energeia maakt drie podcastseries: De Week van Energeia, de Carbon Podcast en Voetnoten.

De Week van Energeia bestaat sinds september 2022 en is dé podcast voor de energieprofessional. Elke vrijdag praten redacteuren van Energeia u in een minuut of twintig bij over de belangrijkste ontwikkelingen in de complexe energiewereld, onder leiding van Ilse Akkermans.
Frequentie: wekelijks. Gemiddeld aantal downloads per aflevering: 1.100.


Energeia Carbon Podcast. Vanaf maart 2023 krijgt de Carbon Podcast een vervolg met opnieuw 10 afleveringen. Waar seizoen 1 (2022) van de Energeia Carbon Podcast vooral inging op het verleden en het nu van CO2-emissies, zal in seizoen 2 de blik gericht zijn op de toekomst. Het tweede seizoen gaat over vrijwillige markten, de relatie tussen vrijwillige en verplichte CO2-markten en negatieve emissies. In 2050 zullen nog niet alle sectoren helemaal zonder fossiele brandstoffen kunnen en om die resterende CO2-uitstoot te compenseren, zullen er dus negatieve emissies plaats moeten vinden, of, zoals het tegenwoordig meestal wordt genoemd: carbon removals. Welke technieken zijn er? Hoe kunnen carbon removals een plek krijgen in bestaande systemen als het ETS, of moeten er nieuwe constructies opgetuigd worden? Wat kunnen we leren van commerciële initiatieven zoals de Gold Standard en Verra, waarmee veel niet-ETS-bedrijven nu al hun CO2-uitstoot compenseren? Hoe kunnen we erop vertrouwen dat er met projecten ook daadwerkelijk en voor lange tijd CO2 uit de atmosfeer gehaald wordt?
Frequentie: 3 wekelijks. Gemiddeld aantal downloads per aflevering, seizoen 1: 2.412.


Voetnoten verschijnt sinds januari 2023 bij Energeia. Voetnoten: taaie rapporten in drie kwartier uitgelegd. Energierapporten zijn verplichte kost voor iedereen die de energietransitie wil begrijpen. Maar waar haal je de tijd vandaan om die studies tot aan de voetnoten door te lezen? Daar heeft Energeia de oplossing voor: Voetnoten, de podcast waarin complexe rapporten, studies en droge teksten helder en begrijpelijk worden besproken door energiedeskundigen Laetitia Ouillet en Sabine Sluijters.
Frequentie: maandelijks. Aantal downloads aflevering 1: 997.

Meer weten over sponsormogelijkheden van bovengenoemde initiatieven?

Thomas Timmermans vertelt u er graag alles over. Te bereiken via Thomas.Timmermans@fdmediagroep.nl of bel +31625007748.

Terug naar overzicht