Direct naar inhoud

Lezersonderzoek: wat vindt u belangrijk?

Geplaatst in genre: Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 24 september 2024

De Energeia-redactie maakt elke dag afwegingen over welke artikelen gemaakt moeten worden, zodat we u het meest relevante nieuws kunnen voorschotelen. Met een lezersonderzoek toetsen we of onze keuzes aansluiten bij uw behoeften.

Klik hier om het lezersonderzoek te starten.

Energeia richt zich van oudsher op de energiesector en dus op de energietransitie. Deze raakt echter steeds meer vervlochten met andere transities, zoals bijvoorbeeld de grondstoffentransitie. Lithium, kobalt en zeldzame aardmetalen zijn nodig voor toepassing in bijvoorbeeld batterijen, zonnecellen en elektrolysers; biomassa en waterstof zijn een brandstof maar ook een grondstof; fossiele producten als plastics zullen biogene grondstoffen moeten krijgen; circulariteit wordt een steeds belangrijker begrip.

De Energeia-redactie is erg benieuwd naar het belang dat u hecht aan deze grondstoffentransitie. We willen graag peilen of we hier meer aandacht aan moeten geven dan we nu al doen. Ook horen we graag van u of we bepaalde blinde vlekken hebben: onderwerpen die voor u als energieprofessional en Energeia-lezer van groot belang zijn, maar die wij steeds maar links laten liggen. Of andersom: geven we misschien te veel aandacht aan randzaken?

Invullen van de enquête vraagt ongeveer vijf minuten van uw tijd. Met die vijf minuten helpt u ons, en uiteindelijk dus ook uzelf. Dank u wel!

Klik hier om het lezersonderzoek te starten.

Delen op sociale media