Direct naar inhoud

IT-systeem Energeia is vernieuwd

Geplaatst in genre: Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 29 januari 2024

De website van Energeia is deze dinsdag overgezet op een nieuw IT-systeem. In de loop van de ochtend was de site daardoor korte tijd niet beschikbaar.

(Foto: Unsplash)

Het overgaan naar een nieuw IT-systeem is een project dat achter de schermen al maanden gaande is. De website is deze dinsdag in zijn geheel overgezet op het nieuwe platform. Dit bracht met zich mee dat tussen 11.00 uur en 11.30 uur de site kort niet beschikbaar was.

De nieuwe website ziet er grotendeels hetzelfde uit. Het is wel zo dat er wat meer mogelijkheden bestaan in de opmaak, soms subtiel, soms wat duidelijker zichtbaar. De meeste wijzigingen hebben plaats aan de achterkant van de website.

Zoals dat gaat bij dit soort projecten, kunnen er na de overgang foutjes en onvolkomenheden aan het licht komen. We rekenen erop dat we die snel eruit filteren. Als de site bij u niet werkt, probeert u dan eerst de zogenoemde ‘cache’ van uw browser te legen. Houdt u problemen? Laat het weten aan hoofdredacteur Wouter Hylkema (wouter.hylkema@energeia.nl).

Delen op sociale media