Direct naar inhoud

PODCAST Het Jaar van Energeia: terugblik op 2023

Geplaatst in genre: Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 22 december 2023

Het einde van het jaar noopt doorgaans tot terugkijken. Daarom vandaag niet een bespreking van de afgelopen week, maar een terugblik op het hele jaar. Wat was het meest in het oog springende energienieuws van 2023? We kijken terug op vele rapporten en plannen, drie wetsvoorstellen, veel congestie, industriebeleid, vergeten burgers, prijsplafonds, zwoegende bedrijven in de zon- en windsector en nog veel meer.

Bekijk op Omny. Opent in een nieuw venster

Abonneer u nu meteen bij Spotify, Google of Apple, en luister elke week naar De Week van Energeia.

Wouter Hylkema (links) en Ilse Akkermans. (Foto: Energeia)

Behalve op het energienieuws, blikken presentator Ilse Akkermans en hoofdredacteur Wouter Hylkema terug op De Week van Energeia zelf, een podcast die nu bijna anderhalf jaar onderdeel is van het journalistieke aanbod van ons nieuwsbureau. We onthullen de best beluisterde aflevering van het jaar, en prijzen ons gelukkig met de uitkomst van de enquête die we deze zomer hielden over dit Energeia audioproduct.

De redactie van Energeia wenst u heel fijne feestdagen, en een zeer succesvol en geslaagd 2024! Energeia Energienieuws blijft u ook in de kerstvakantie op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse energie- en klimaatwereld. De Week van Energeia keert terug op 12 januari. Tot dan!